Supportydelser

Jeg tilbyder en bred vifte af konsulentydelser indenfor blandt andet support, servere og netværk gennem mit firma Mortens IT-Service.

Mine kompetencer og referencer kan ses på min LinkedIn-profil, alternativt kan CV og referencer fremsendes.

For IT-support med fremmøde til private tages en timepris af 500 kroner. Der vil altid faktureres for en hel time, efterfølgende pr. kvarter. Kørsel er gratis i det omfang at supporten kan tilrettelægges i forbindelse med at jeg er i nærområdet. Kan det ikke vente så længe pålægges 4 kroner pr. kilometer fra Aarhus.
For IT-support via fjernskrivebord til private tages en timepris på 300 kroner. Der faktureres pr. halve påbegyndte time.

Er du erhvervsdrivende og ønsker en supportaftale bedes du venligst kontakte mig på morten snabel-a schmidt-petersen punktum dk. Herefter finder vi en fornuftig pris ud fra jeres ønsker og behov.

Leave a Reply