En blog omkring opstart af træning, ændring af kostvaner nu hvor jeg har muligheden her i Korsør og om mine mål for fremtiden rent træningsmæssigt.

Træning

Træningen kører ganske godt. Jeg har fundet min lyst til spinning frem igen så jeg får virkeligt trampet nogle kilometer i pedalerne.

Mandag

Mandag stod træningen på 45 minutters spinning, dernæst 10 minutters cirkeltræning bestående af 30 situps, 12 crunches, 12 leg raises, 30 sekunders planke, 5 push-ups og 40 sekunders wallsit. Efterfølgende stod den på 5 minutters KB-træning og det hele blev afsluttet med først 20 minutters spinning og derefter 15 minutters TABATA med Kasper. Som jeg skriver på Endomondo:

10x Atomic Sit-ups
10x Back extension
10x Atomic Sit-up
10x sidebro m. ext (svaje fra yder til yder position – op/ned)
30 sec plank
10x bicycle abs
10x bicycle sit-up
10x leg raise

x2 (x3 til Kasper)

Jeg var ret smadret fra min tidligere tidligere træning så jeg var kun i stand til at komme igennem 2 gange. Nogle af øvelserne gennemførte jeg ikke komplet, men jeg pressede mig selv igennem udmattelseszonen og lige til kanten af, hvor det begynder at give skader. Jeg valgte at stoppe træningen da jeg kunne mærke at min ryg i hvert fald skal have en pause nu her. Der kom flere små “hekseskud” gennem træningen.

Tirsdag

Tirsdag blev en ren spinning-dag. Jeg var i forvejen lidt ødelagt af min træning fra mandag så jeg nøjedes med en time og 6 minutter. Det var et rigtigt godt heat hvor jeg fik presset mig selv, men stadig var i stand til at holde igen for at undgå skader.

Onsdag

Onsdag var hviledag. Jeg kunne mærke at min krop havde brug for det. Derfor ingen træning. Det var tiltrængt!

Torsdag

I dag står den på enten spinning eller løb. Jeg hælder mest til spinning, da jeg endnu ikke har fået hverken hue, handsker eller halstørklæde. Det er dælme godt nok koldt at løbe rundt udenfor uden!

Hvad angår weekenden så havde jeg egentligt planlagt at jeg skulle en tur op til Ski’n’Bike, men holdet er åbenbart fuldt booket – så nu må jeg finde på et alternativ. Det kunne godt ske bare at blive en løbetur lørdag formiddag.

 

Andet

Jeg er desuden startet med proteinpulver. Jeg har fået pulveret af Pernille Bramsen (gør jer selv den tjeneste at tjekke super seje Pernille ud på: http://www.pernillebramsen.dk/) og jeg kan tydeligt mærke en forskel på muskeltrætheden. Jeg har egentligt altid været modstander af alle de her kunstige tilskud, men jeg kan mærke ret tydelig forskel – så min mostand er sat på standby 🙂


Well, det blev en kort blog i dag. Der var ikke rigtigt tid til andet. Næste stop træning!

Leave a Reply