Ædrufanden

Har du hørt om Ædrufanden?? De fleste har haft ham på besøg, men de færreste har set ham Ædrufanden. Efter en af de vilde nætter i byen kommer du hjem og vælter i seng – uvidende om hvad følger….
Pludselig braser Ædrufanden ind i din lejlighed, med hans kendetegn – en hammer, småpenge og en ½ liter diesel.
Først tager han alt dit tøj, som du har lagt pænt sammen og smider det rundt i hele lejligheden. Herefter lukker han vinduet og giver dig dine sko på igen, som du ellers havde stillet i entreen. Sedlerne i din lomme bliver byttet ud med småmønter, hvorefter han giver dig et ordentligt gok i nødden med sin hammer og hælder sin ½ liter diesel ned i halsen på dig. Skulle du være heldig at have fundet den store kærlighed i byen den aften eller et uidentificeret objekt, så vær sikker på at Ædrufanden bytter hende ud med et mindre heldigt tilfælde, som ligner en bøjet færge i hovedet. Når du vågner viser det sig at hun har Thyborøn dialekt. Jeg har altid vidst at det ikke var min fejl, når disse ting skete…
Kender du Ædrufanden bedes du kontakte mig, da jeg har en høne og plukke med ham!! Rygtet siger, at Ædrufanden desuden planter hår på din tunge, et tykt lag pizzadej på dine tænder og udleverer dit telefonnummer til alle de grimme og håbløse tilfælde på gaden.
Kender du ham???? 

Leave a Reply